BELANGRIJKE MEDEDELING De openingstijden van Honfleur gaan veranderen! Steeds meer van onze clienten bereiden hun aankoop/bestelling thuis voor. Zij gebruiken onze web-sites om een keuze te maken voor hun ontwerp en uitvoering van hun wens (en). Hierdoor kunnen zij, goed voorbereid dus, gemakkelijker tot een definitief besluit komen bij een bezoek aan de winkel. Het is dan ook lastig wanneer meerdere clienten zich op hetzelfde moment melden en men moet wachten om zijn/haar plannen te bespreken. Wij hebben derhalve besloten om op dinsdag, woensdag en donderdag alleen op afspraak te werken. Ook als het om een algemeen en orienterend bezoek gaat kan dat, vrijblijvend uiteraard. De Vrijdag ( van 09.30 tot 18.00 uur )en Zaterdag ( van 10.00 tot 17.00 uur ) blijven wel volledig geopend voor een algemeen bezoek. De dagen voor een afspraak zijn dus Dinsdag, Woensdag en Donderdag. Maar er kan ook een afspraak worden gemaakt voor Maandag. Ook kan, als daar redenen voor zijn, een afspraak worden gemaakt voor Zondag. Wij gaan ervan uit met deze wijziging een goede stap te hebben gezet. Dienstverlening en service vinden wij zeer belangrijk. Deze regeling, die ingaat op 7 januari 2019, geldt voor onze beide vestigingen: Alkmaar en Paterswolde. Nieuws! | Honfleur - interieuradvies en meubelmakerij - meubels op maat BELANGRIJKE MEDEDELING De openingstijden van Honfleur gaan veranderen! Steeds meer van onze clienten bereiden hun aankoop/bestelling thuis voor. Zij gebruiken onze web-sites om een keuze te maken voor hun ontwerp en uitvoering van hun wens (en). Hierdoor kunnen zij, goed voorbereid dus, gemakkelijker tot een definitief besluit komen bij een bezoek aan de winkel. Het is dan ook lastig wanneer meerdere clienten zich op hetzelfde moment melden en men moet wachten om zijn/haar plannen te bespreken. Wij hebben derhalve besloten om op dinsdag, woensdag en donderdag alleen op afspraak te werken. Ook als het om een algemeen en orienterend bezoek gaat kan dat, vrijblijvend uiteraard. De Vrijdag ( van 09.30 tot 18.00 uur )en Zaterdag ( van 10.00 tot 17.00 uur ) blijven wel volledig geopend voor een algemeen bezoek. De dagen voor een afspraak zijn dus Dinsdag, Woensdag en Donderdag. Maar er kan ook een afspraak worden gemaakt voor Maandag. Ook kan, als daar redenen voor zijn, een afspraak worden gemaakt voor Zondag. Wij gaan ervan uit met deze wijziging een goede stap te hebben gezet. Dienstverlening en service vinden wij zeer belangrijk. Deze regeling, die ingaat op 7 januari 2019, geldt voor onze beide vestigingen: Alkmaar en Paterswolde.

Nieuws van meubelmakerij Honfleur, meubels op maat!

Welkom op de nieuwspagina van Honfleur. Op deze pagina zullen wij regelmatig een bericht plaatsen over onderwerpen die met Honfleur te maken hebben, direct of in-direct. Te denken valt aan nieuwe meubels op maat die op ambachtelijke wijze in onze werkplaats zijn gemaakt. Een bezoek aan een beurs, waar wij interessante zaken gezien hebben die wij met u willen delen of misschien hebben wij wel een compleet nieuw interieur ontworpen voor één van onze opdrachtgevers en mogen wij dat met u delen. 

Honfleur houdt zich aanbevolen voor tips om de nieuwsbrief te vullen! U kunt uw bericht achterlaten op de contactpagina op deze website.

Het laatste nieuws staat altijd direct hier onder!

Wat vind u van de nieuwe kast van Honfleur; “Colorique”?

Het frame van deze kast is gemaakt van onbehandeld Notenhout. Het plaatwerk (achterwand, zijwanden, tussenpanelen) is gemaakt van MDF met op sommige delen massief houten regels. 

De kast kan ook uitgevoerd worden in andere houtsoorten zoals Eiken, Mahonie, Iroko en Grenen. Grenen is een relatief voordeliger houtsoort dan de andere genoemde houtsoorten.
De achterwanden kunnen in de door u gewenste kleuren worden geleverd. De delen die voorzien zijn van massief houten deeltjes (hier uitgevoerd in Notenhout) kunnen in de hele kast gebruikt worden of gedeeltelijk (zoals op de foto). Ook kunnen de dichte delen worden uitgebreid of verminderd. 
 
De kosten van deze 5-delige kast (zoals hier afgebeeld maar uitgevoerd in Grenenhout) bedragen;
per segment (linker- en rechterdeel) € 1.232,50 en de tussen-delen € 845,75, inclusief btw, bij u thuis geplaatst. 
 
Deze 5-delige kast uitgevoerd in Grenenhout kost in totaal € 5.002,25 inclusief btw. Er geldt een opslag bij het gebruik van andere houtsoorten.
 
De kast kan, indien door u gewenst, gedemonteerd (pre-fab) geleverd worden, zodat u de kast thuis zelf in elkaar zet. U kunt de kast dus ook zelf plaatsen in een 2e woning of cadeau doen aan uw kind. De kast past namelijk ook perfect in een moderne studeerkamer of studentenwoning!
 
 

 

 

 

 

 

 
 

Heeft u vragen? Bel ons dan vrijblijvend met uw vraag of voor advies. Wij helpen u graag verder!

06 - 53877270

Realisatie: Liquid Labs

Inloggen