Nieuws van meubelmakerij Honfleur, meubels op maat!

Welkom op de nieuwspagina van Honfleur. Op deze pagina zullen wij regelmatig een bericht plaatsen over onderwerpen die met Honfleur te maken hebben, direct of in-direct. Te denken valt aan nieuwe meubelstukken die op ambachtelijke wijze in onze werkplaats zijn gemaakt. Een bezoek aan een beurs, waar wij interessante zaken gezien hebben die wij met u willen delen of misschien hebben wij wel een compleet nieuw interieur ontworpen voor één van onze opdrachtgevers en mogen wij dat met u delen. 

Honfleur houdt zich aanbevolen voor tips om de nieuwsbrief te vullen! U kunt uw bericht achterlaten op de contactpagina op deze website.

Het laatste nieuws staat altijd direct hier onder!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat vind u van de nieuwe kast van Honfleur; “Colorique”?

Het frame van deze kast is gemaakt van onbehandeld Notenhout. Het plaatwerk (achterwand, zijwanden, tussenpanelen) is gemaakt van MDF met op sommige delen massief houten regels. 

De kast kan ook uitgevoerd worden in andere houtsoorten zoals Eiken, Mahonie, Iroko en Grenen. Grenen is een relatief voordeliger houtsoort dan de andere genoemde houtsoorten.
De achterwanden kunnen in de door u gewenste kleuren worden geleverd. De delen die voorzien zijn van massief houten deeltjes (hier uitgevoerd in Notenhout) kunnen in de hele kast gebruikt worden of gedeeltelijk (zoals op de foto). Ook kunnen de dichte delen worden uitgebreid of verminderd. 
 
De kosten van deze 5-delige kast (zoals hier afgebeeld maar uitgevoerd in Grenenhout) bedragen;
per segment (linker- en rechterdeel) € 1.232,50 en de tussen-delen € 845,75, inclusief btw, bij u thuis geplaatst. 
 
Deze 5-delige kast uitgevoerd in Grenenhout kost in totaal € 5.002,25 inclusief btw. Er geldt een opslag bij het gebruik van andere houtsoorten.
 
De kast kan, indien door u gewenst, gedemonteerd (pre-fab) geleverd worden, zodat u de kast thuis zelf in elkaar zet. U kunt de kast dus ook zelf plaatsen in een 2e woning of cadeau doen aan uw kind. De kast past namelijk ook perfect in een moderne studeerkamer of studentenwoning!
 
 

 

 

 

 

 

 
 

Heeft u vragen? Bel ons dan vrijblijvend met uw vraag of voor advies. Wij helpen u graag verder!

06 - 575 830 70

Realisatie: Liquid Labs

Inloggen